El Servei de Relacions Europees i Internacionals ha participat aquest dimecres en l’acte de benvinguda dels nous estudiants internacionals del Campus de Terrassa de la UPC, amb una presentació de la ciutat i el seu patrimoni cultural  així com dels esdeveniments més destacats dels propers mesos, el Festival de Jazz i la Fira Modernista.
La benvinguda ha anat a càrrec de Xavier Cañavate, director de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa, que ha fet una presentació del Campus. També han participat representants de l’Oficina d’Informació i Relacions Internacionals del Campus de la UPC, del Servei de Llengües i Terminologia de la UPC, de la Biblioteca del Campus i del Servei d’Esports i els Serveis Informàtics.
Finalment, una representant de l’associació d’estudiants ha explicat les activitats que estan organitzant, com una setmana cultural amb diverses activitats lúdiques.

133_2


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *