Del 26 al 28 de febrer va tenir lloc una reunió del Fòrum de Desenvolupament Econòmic de la xarxa EUROCITIES a Utrecht (Holanda), amb la participació del Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa en representació del Sistema Urbà.

L’objectiu del Fòrum de Desenvolupament Econòmic és influir en els debats europeus sobre les polítiques de cohesió, intercanviar experiències entre les ciutats al voltant de temàtiques en relació al desenvolupament econòmic i proporcionar una plataforma per al desenvolupament de polítiques sobre estratègies de desenvolupament i regeneració urbana.

Es van discutir les oportunitats de l’Estratègia Europa 2020 per fer front als reptes dels escassos recursos econòmics i la reducció dels subsidis a Europa, així com el nou rol de les ciutats i les relacions amb altres institucions com les pimes i la ciutadania.

2010_EC_logo_rgb_large

Posted in General
Share this post, let the world know

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *