El 17 de setembre va tenir lloc a l’Ajuntament de Barcelona una reunió de les ciutats espanyoles que pertanyen a la xarxa d’EUROCITIES,  que va comptar amb la presència del seu secretari general, Paul Bevan i que, sota el títol “EUROCITIES in the cities” va promoure acostar a les ciutats espanyoles per animar-les a participar més activament en la xarxa. Alguns dels temes que es van tractar van ser el nou Marc Financer Plurianual 2014-2020, els Fons Estructurals i el Fons Social Europeu. Tanmateix, el secretari general de la xarxa, Paul Bevan i el seu equip d’assessors van presentar la xarxa i les oportunitats que ofereix a les ciutats així com els projectes en curs. Alguns tècnics municipals de diversos departaments de l’Ajuntament de Barcelona van explicar les seves experiències a la xarxa EUROCITIES i els beneficis generats per a la ciutat. Finalment, els diversos representants de les ciutats assistents van tenir l’oportunitat d’explicar la seva experiència en projectes europeus i la seva visió i accions preparatòries per a les properes convocatòries.


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *