El Consell Universitari de Terrassa estarà representat per primera vegada en una reunió de la Xarxa EUniverCities. A aquesta reunió assistirà el Dr. Xavier Cañavate, director de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) que representarà a Terrassa i el campus universitari urbà de ciutat. Terrassa ha ingressat aquest any com a membre observador d’aquesta xarxa europea.

La reunió tindrà lloc a la ciutat d’Aalborg (Dinamarca), entre els dies 3 i 4 d’abril.

_____________________________________________________________________

Totes les ciutats europees i les universitats que formen part de la xarxa EUniverCities tenen com a objectiu millorar la cooperació entre ciutats i universitats  per tal de fomentar la col·laboració tecnològica i social, a través de l’intercanvi de bones pràctiques, experiències i idees per tal construir una Europa més sostenible i més eficient.

clip_image002 clip_image002Eunivercities

Posted in General
Share this post, let the world know

About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *