Els dies 19 i 20 de març es va celebrar a Birmingham (Regne Unit) una reunió del Fòrum de Medi Ambient i Mobilitat de la Xarxa EUROCITIES, en el que es va presentar el projecte ADVANCE, finançat pel programa Energia Intel·ligent per a Europa de la Comissió Europea i a la que va participar el cap del Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa en representació del Servei de Mobilitat Urbana. 

A Terrassa s’aplicarà l’esquema d’auditoria ADVANCE, un cop s’hagi testat en les 2 ciutats de prova (Malmö i Scezcin). Al final del procés d’auditoria, la ciutat de Terrassa obtindrà un Pla d’Acció de Mobilitat que contindrà aquelles mesures i accions a desenvolupar per tal de mantenir l’estatus de ciutat “avançada”.

advance_logo_top

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *