Entre els dies 3 i 4 d’abril va tenir lloc el seminari d’àrees metropolitanes a l’Hotel Don Candido de Terrassa.

Terrassa, en col•laboració amb els 10 municipis que formen part del sistema urbà, van organitzar el seminari que va comptar amb participants d’onze ciutats de 10 països europeus: BrabanStad (Holanda), Bratislava (Eslovàquia), Brno (República Txeca), Grenoble (França), Lille (França), Oslo (Noruega), Preston (Regne Unit), Rennes (França), Varsòvia (Polònia), Zurich (Suïssa).

L’objectiu d’aquest seminari es va centrar en l’intercanvi d’experiències i de coneixement amb la finalitat de millorar la gestió de les àrees metropolitanes i dels sistemes de ciutats, així com aconseguir tenir una major incidència en el dibuix de les polítiques urbanes europees, que tenen un impacte directe sobre la ciutadania i els municipis, a través d’aquesta plataforma d’EUROCITIES.
WGMA_EUROCITIES


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *