Aquest mes de juliol entrarà en vigor una nova directiva europea sobre els drets dels consumidors. La nova legislació reforça la protecció dels consumidors en àmbits com el comerç electrònic, la publicitat, les devolucions i els serveis d’atenció al client.

La despesa dels ciutadans suposa un 56% del PIB de la UE i, per tant, representa un enorme potencial de creixement i innovació. La Comissió Europea té clar que cal que els consumidors estiguin protegits i, alhora, que coneguin els seus drets. 

El Programa de Consumidors 2014-2020, dissenyat per la Comissió Europea, conserva els millors elements de l’anterior, (2007-2014) però s’adapta als nous reptes i ofereix més protecció en els àmbits del comerç electrònic, la publicitat, les devolucions i els serveis d’atenció al client.

140424_postermini_consumidors


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *