El 22 d’abril va tenir lloc  un seminari celebrat a Gijón,  sota el títol “El Pacte dels alcaldes com a eina per l’estalvi energètic”, en el marc del projecte europeu CASCADE.

En el transcurs del seminari es van donar cita representants d’Ajuntaments com els de Terrassa i Gijón, a més de la Diputació de Huelva, que va desgranar les principals activitats portades a terme per complir amb els objectius establerts.

Així mateix, en una segona part del dia, i donades les temàtiques en les que el projecte CASCADE s’orienta, es van presentar una altra sèrie de bones pràctiques desenvolupades per a diverses ciutats membres del projecte:

Energia en el transport urbà: l’Ajuntament de Terrassa i el de Gijón, mitjançant un projecte enfocat cap a la millora de la mobilitat pel compliment dels objectius del Pacte dels Alcaldes. En el cas de Terrassa, mitjançant la presentació dels projectes d’ús compartit de vehicles de la flota municipal i la introducció de vehicles elèctrics.

– Eficiència energètica en edificis i districtes: presentació de les accions d’eficiència energètica de l’empresa municipal de l’habitatge de Gijón i les bones pràctiques d’intercanvi amb altres ciutats membres, com Terrassa, del projecte CASCADE.

– Fonts: d’energia renovable i generació d’energia distribuïda: presentació d’aplicacions pràctiques d’un Pla d’Acció d’Energia Sostenible i el seu desenvolupament en algunes ciutats.

Gijón_Cascade


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *