El Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa va donar suport a l’organització d’unes sessions sobre la mobilitat acadèmica i laboral a Europa, per als alumnes de l’IES Montserrat Roig, de l’Escola Petit Estel i de l’Institut Cavall Bernat.

Es tracta d’una activitat organitzada pel Servei d’Universitat i Societat del Coneixement, dins el cicle anual de la Mostra del Coneixement, que ofereix activitats adreçades als alumnes d’Educació Secundària de la ciutat.
El ponent, Adrià Calvet, convidat per la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, amb la col•laboració del Consell Català del Moviment Europeu, és consultor en relacions internacionals i expert en polítiques de joventut de la Unió Europea. Va explicar als joves les oportunitats que ofereix la Unió Europea i els diferents programes europeus adreçats als joves per fomentar la seva mobilitat dins la UE, entre ells, el programa Erasmus+, programa d’educació, formació, joventut i esport a la UE per al període 2014-2020. Durant la sessió, també es va presentar el format de currículum europeu homologat Europass, que facilita la mobilitat acadèmica i laboral per Europa. Aquestes xerrades s’acompanyen de material didàctic per als alumnes.

 Europa a les Escoles


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *