En la sessió de Ple Municipal del dia 24 d’abril, l’Ajuntament de Terrassa va acordar, per la Junta de Portaveus, la seva adhesió a la Declaració del Dia d’Europa 2014, impulsada pel Consell Català del Moviment Europeu.

El CCME és una associació pluralista i independent amb personalitat jurídica pròpia, formada per col·lectius i persones físiques que desenvolupa les seves activitats europeistes dins de l’àmbit territorial de Catalunya.

Està integrada per una àmplia representació de la societat catalana: partits polítics, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals, ajuntaments, universitats, associacions econòmiques, professionals i acadèmiques que són el reflex de la pluralitat professional, ideològica i política de la societat civil d’Europa, treballant conjuntament en la construcció d’una Europa unida.

És una institució que participa, amb autonomia com a membre permanent dins del Consejo Federal Español del Movimiento Europeo i, també, com a membre del Moviment Europeu Internacional.

Terrassa és un dels 30 municipis membres del CCME, i a la vegada, des de 2008, és membre vocal, a través del regidor delegat en relacions europees i internacionals Juan Antonio Gallardo, de la Junta Directiva del CCME en representació dels municipis de Catalunya.

Declaració del Dia d’Europa: http://www.ccmeur.cat/wp-content/declaracio-dia-europa-2014.pdf

LOGO CCME 2010


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *