La Plataforma de Cooperació, juntament amb la conferència anual, són els principals esdeveniments anuals d’EUROCITIES. La Plataforma de Cooperació d’aquest any ha sigut una de les més exitoses: un rècord de 110 tècnics de 70 ciutats es van reunir a Edimburg els dies 15-16 de maig de 2014. El Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa hi va participar en representació del Sistema Urbà.

Es van desenvolupar diverses sessions per aprofundir en el coneixement sobre la xarxa, conèixer les últimes activitats, i fomentar les oportunitats per participar en projectes i establir nous contactes.

La ciutat d’acollida va tenir l’oportunitat de mostrar alguns dels seus propis projectes. Es va visitar el “Festival Hub” de la ciutat amb la finalitat de conèixer els nous models de suport per facilitar la col·laboració i la innovació en els sectors cultural i creatiu en l’àmbit de la ciutat. Finalment, les taules rodones van permetre explorar maneres de relacionar-se amb el nou Parlament Europeu i els nous comissaris, i juntament amb les activitats proposades i sessions de Speednetworking, els participants van poder intercanviar idees sobre com construir noves relacions, fent èmfasi en les polítiques urbanes, tot enfortint el perfil de la mateixa xarxa.

L’esdeveniment va incloure una visió general d’EUROCITIES per aquest any 2014, així com una actualització de la seva política i activitats dels projectes. Els resultats finals d’aquestes discussions s’incorporaran als propers grups de treball de la xarxa de 2014, per tal de desenvolupar una estratègia més àmplia en termes de participació.

2010_EC_logo_rgb_large

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *