El Réseau Art Nouveau Network ara Itinerari Cultural del Consell d’Europa

El Consell de Direcció de l’Acord Parcial Ampliat sobre els Itineraris Culturals ha designat la xarxa Réseau Art Nouveau com a intinerari cultural del Consell d’Europa, després de la defensa final que va tenir lloc el dia 11 abril 2014 a Luxemburg.

La ciutat de Terrassa és un soci d’aquesta xarxa, una iniciativa que a més del cofinançament de la Comissió Europea de quatre projectes europeus, va obtenir un reconeixement internacional dels seus 14 anys de cooperació al rebre una menció especial del jurat dels premis de l’Europa Nostra 2013.

En el marc del projecte europeu “Art Nouveau i Ecologia” (2010-2015) del programa Cultura 2007-2013 de la Comissió Europea, l’exposició “La Naturalesa de l’Art Nouveau” va ser presentat a la Sala Muncunill de Terrassa per la Fira Modernista. Aquesta exposició és gratuïta i bilingüe català-anglès i finalitza el 13 juliol.

Invitacio


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *