El nou director general d’Educació i Cultura de la Comissió Europea, Xavier Prats, va participar en el col·loqui “La cultura en el projecte europeu”, organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L’acte va tenir lloc el dimecres 18 de juny a l’Arts Santa Mònica.

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va obrir i tancar l’acte, en el que també hi va participar la directora de la Fundació Mies van der Rohe a Barcelona, Giovanna Carnevali, i el director de VilaWeb, Vicent Partal. El periodista i director adjunt de diari ARA Ignasi Aragay va moderar el col·loqui.

Més informació: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=271592&idioma=0&departament=14&canal=15

La Cultura en el Projecte Europeu

 

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *