El Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa, en representació del Sistema Urbà, va assistir a una reunió dels Grups de Treball del Fòrum de Desenvolupament Econòmic, en la qual es van presentar dos programes europeus d’interès per les ciutats: l’URBACT III i l’Interreg Europe. Les primeres convocatòries sortiran a principis del 2015. 

També es va parlar de l’Agenda Urbana i l’Estratègia Europa 2020, amb la declaració d’Atenes adoptada pel Comitè de les Regions en el marc de la Cimera de Ciutats i Regions del 7 de març a Atenes.

Pel què fa al Grup de Treball d’Àrees Metropolitanes, es va fer una valoració positiva de l’organització del seminari de Terrassa del mes d’abril i dels projectes presentats. Un dels reptes del Grup de Treball és desenvolupar un projecte conjunt per presentar en un dels programes de finançament europeu. Durant la reunió es van discutir diverses idees i conceptes per projectes potencials.

2010_EC_logo_rgb_large

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *