La investigadora Elina Viilup tanca la novena edició del Curs d’Estiu sobre la Unió Europea a la BCT

La Biblioteca Central de Terrassa va acollir dimarts 22 de juliol la quarta i última sessió de la novena edició del Curs d’Estiu sobre la Unió Europea, que s’ha celebrat durant el mes de juliol, organitzat pel Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa.

La darrera sessió del curs va consistir amb la conferència “La Nova Europa resultant de les eleccions de 2014” a càrrec d’Elina Vilup, investigadora principal del Centre d’Informació i Documentació Internacionals a Barcelona (CIDOB).

Al curs d’enguany s’hi han inscrit una vuitantena de persones, d’edats i ocupacions variades i interessades en conèixer amb més detall les polítiques i actualitat europea.

Les que hagin assistit a un mínim de 3 sessions rebran un certificat d’assistència atorgat per l’Ajuntament de Terrassa i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona. En el conjunt de les vuit edicions anteriors hi ha participat més de 600 persones.

Elina_Viilup

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *