El 9 de setembre va tenir lloc la jornada “A Terrassa, parlem de la Formació Professional”, al Vapor Universitari, organitzada pel Consell de la Formació Professional de Terrassa i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa.

La Jornada d’enguany es va centrar en el tema de la mobilitat dels estudiants de Formació Professional.

El cap del servei de Relacions Internacionals i Universitat va moderar la primera part de la sessió, que tractava del nou programa Erasmus + i les oportunitats que ofereix al sector educatiu, amb la intervenció del Sr. Andrés Ajo, director de la Unitat de Formació Professional de l’Organisme Autonom dels Programes Educatius Europeus.

DSC_0005_opt

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *