El cap de setmana del 26, 27 i 28 de setembre es van celebrar les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, sota el lema: “Europa, un patrimoni comú”.

Jornades Patrimoni

Durant aquests dies, 237 municipis d’arreu del territori van mostrar el millor del seu patrimoni a través d’activitats gratuïtes de tota mena com portes obertes, visites guiades, exposicions, conferències, tallers, rutes a peu i en bicicleta, concursos de fotografia, … Una bona forma d’apropar-se a la riquesa patrimonial del nostre país i descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia, patrimoni industrial o museus, entre d’altres.

A Terrassa es van organitzar les següents activitats:

divendres 26, dissabte 27 i el diumenge 28 de setembre

Portes obertes a la Seu d’Ègara, les Esglésies de Sant Pere, el Castell Cartoixa de Vallparadís i la Casa Alegre de Sagrera. 

 

dissabte 27 de setembre i diumenge 28 de setembre

Activitat familiar:

Hi havia una vegada … una torre en un palau

Un titella va explicar l’origen de la vila medieval del Palau de Terrassa. L’activitat va continuar amb un itinerari pel centre de la ciutat que ens va permetre descobrir diversos elements com són el fossat, els portals, la Torre del Palau i la plaça Major.

diumenge 28

Visita a la Torre del Palau i a la vila medieval

La visita ens ens acostà a l’evolució històrica, arquitectònica i artística de la Torre del Palau, primer com a element aïllat i després dins del context de la vila medieval i del Castell Palau de Terrassa.

Més informació:

Museu de Terrassa. Direcció i Serveis

Casa Soler i Palet

de la Font Vella, 28

08221 Terrassa

93-739-70-72 / ext. 7551

www.terrassa.cat/museu

http://www.facebook.com/museudeterrassa

 

 

 

 

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *