El Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa, en representació del Sistema Urbà, va assistir a les reunions dels Grups de Treball del Fòrum de Desenvolupament Econòmic, a la ciutat de Brno (República Txeca).

El tema central de les reunions va ser l’impacte econòmic de la cooperació metropolitana. Terrassa va assistir a les reunions dels Grups de Treball de Política de Cohesió, Innovació i el Grup de Treball d’Àrees Metropolitanes, tenint en compte que forma part de la xarxa juntament amb 10 municipis més del Sistema Urbà: Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

La trobada amb d’altres representants de ciutats d’Europa va permetre intercanviar idees en relació a la gestió municipal i veure la possibilitat de participar conjuntament en el desenvolupament d’un projecte europeu.

2010_EC_logo_rgb_large

 EDF_1EDF_2


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *