El Servei de Relacions Europees i Internacionals va participar el dimecres 1 d’octubre en l’acte de benvinguda dels nous estudiants internacionals del Campus de Terrassa de la UPC, amb una presentació de la ciutat i el seu patrimoni cultural  així com dels esdeveniments més destacats, com el Festival de Jazz i la Fira Modernista, i les entitats més representatives.
La sessió ha estat dinamitzada per Jordi Pujol-Nadal, del servei de Llengües i Terminologia.

També han participat representants del Campus de la UPC, de l’Oficina d’Informació i Relacions Internacionals, del Servei de Llengües i Terminologia de la UPC,  del Servei d’Esports i els Serveis Informàtics.

Erasmus_logo.svg


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *