El Servei de Relacions Europees i Internacionals va organitzar el passat 26 de setembre una formació interna dirigida als tècnics municipals per tal d’informar-los de les noves línies de finançament de la UE per al període 2014-2020.

Com a continuació del seguiment de la Política de Cohesió dins la UE, i davant la imminent posada en marxa dels nous programes europeus, el Servei de Relacions Europees i Internacionals va decidir organitzar aquesta sessió informativa perquè els diferents serveis municipals estiguin al corrent dels nous programes operatius del marc financer plurianual 2014-2020 de la Unió Europea  i de les oportunitats que ofereixen per als governs locals. 

 European union community around the globe


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *