El dia 8 d’octubre va tenir lloc a Brussel·les el workshop “European Innovation Partnership on Smart Cities and Communities – Integrating sectors, solutions and citizens”. El responsable d’estratègia ICT i Smart City hi va ser present per conèixer de primera mà les oportunitats de finançament per les ciutats per desenvolupar projectes d’aquesta tipologia.

L’Ajuntament de Terrassa va mostrar interès en adherir-se a aquesta plataforma europea el mes de juny, en el marc de la publicació de la primera versió del seu pla operatiu per les Smart Cities. Aquest compromís permet als seus membres compartir les seves idees i projectes, visibilitzar les seves iniciatives i el reconeixement europeu de les seleccionades.

smartcities01

 

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *