Del 22 al 24 d’octubre va tenir lloc el Fòrum de Cultura a Estrasburg, en el qual hi va
ser present Terrassa en representació del Sistema Urbà.

El tema central del fòrum va ser la promoció de les identitats plurals a les ciutats, i diversos experts van reflexionar sobre la diversitat cultural per un desenvolupament inclusiu a les ciutats, a nivell polític, social i econòmic.

També es van presentar les oportunitats de finançament comunitari per les ciutats en aquest nou marc financer plurianual i algunes de les presents van exposar els seus projectes amb l’objectiu de cercar socis i participar en les properes convocatòries.

Culture Forum


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *