La Comissió Europea ha signat un «Acord d’Associació» amb Espanya en el qual s’estableix l’estratègia per a l’ús òptim dels Fons Estructurals i d’Inversió Europeus, amb la inversió de 28.580 milions d’euros en el finançament de la totalitat de la política de cohesió per al període 2014-2020.

La inversió de la UE ajudarà a combatre la desocupació i impulsar la competitivitat i el creixement econòmic mitjançant el suport a la innovació, la formació i l’educació en ciutats, pobles i zones rurals. Així mateix, es fomentarà l’esperit empresarial, es lluitarà contra l’exclusió social i es contribuirà al desenvolupament d’una economia respectuosa amb el medi ambient i eficient en l’ús dels recursos.

ComisionEuropeadetalle_1


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *