Del 13 al 16 de novembre de 2014 es va celebrar a Barcelona el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores coincidint amb el vintè aniversari de la constitució de l’Associació, de la qual Barcelona ha exercit la presidència des que es va crear.

Va ser en aquest escenari que un grup de ciutats, representades pels seus governs locals, va plantejar l’objectiu comú de treballar conjuntament en projectes i activitats per millorar la qualitat de vida dels habitants, a partir de la seva implicació activa d’acord amb la carta aprovada per Ciutats Educadores.

Terrassa és membre d’aquesta xarxa des de l’any 2005, quan l’Ajuntament de Terrassa va prendre coneixement de la redacció de la Carta, i va ratificar el seu compromís en el sentit d’assumir i promoure l’acompliment dels principis que en ella es reflecteixen. 

Aquest congrés es va desenvolupar seguint tres grans eixos temàtics, amb tres sessions plenàries i la presentació d’experiències sobre la creativitat, la participació i el compromís ciutadà i la inclusió com a dret.

piramide_eixos_tematics_cacongres_internacional_ciutats_educadores_2014_CA

Més informació: http://iaec2014.bcn.cat/


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *