El dia 26 de novembre el Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa va participar en una jornada formativa sobre els nous programes comunitaris pel període 2014-2020, organitzada per l’Ajuntament de Tarragona i l’Oficina Europe Direct Tarragona.

El Servei de Relacions Europees i Internacionals va participar amb una presentació sobre les oportunitats per a la participació en projectes europeus i l’explicació del projecte europeu CASCADE, finançat pel programa Energia Intel·ligent per Europa, en el que hi ha participat el Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa.

 Tarragona_novembre2014


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *