Del 2 al 5 de desembre va tenir lloc una trobada de les ciutats membres de la xarxa EUniverCities a la ciutat belga de Gant.

Hi van participar representants de les ciutats i de les seves universitats a nivell tècnic i polític, i van parlar sobre la col·laboració entre la ciutat i la universitat i l’estratègia de futur pel desenvolupament de la xarxa i les oportunitats de cooperació dels seus membres.

Totes les ciutats europees i les universitats que formen part de la xarxa EUniverCities tenen com a objectiu millorar la cooperació entre ciutats i universitats  per tal de fomentar la col·laboració tecnològica i social, a través de l’intercanvi de bones pràctiques, experiències i idees per tal construir una Europa més sostenible i més eficient.

Terrassa ha ingressat aquest any com a membre observador d’aquesta xarxa europea.

SONY DSC


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *