El 10 desembre el Servei de Relacions Europees i Internacionals va assistir a la reunió de la Junta Directiva del CCME, encapçalada pel nou president Xavier Ferrer.

Es va presentar el nou pla estratègic 2015-2017 i les activitats organitzades pel 2015, com la jornada europea al Parlament de Catalunya o el cicle de conferències al Palau Macaya amb experts de temàtiques europees.

Terrassa és un dels 30 municipis membres del CCME, i a la vegada, des de 2008, és membre vocal, a través del regidor delegat en relacions europees i internacionals Juan Antonio Gallardo, de la Junta Directiva del CCME en representació dels municipis de Catalunya.

Bandera-UE

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *