La Sala d’actes de la Biblioteca Central de Terrassa va acollir el dilluns 15 de desembre una xerrada sobre les tradicions nadalenques a la Unió Europea, organitzada pel Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa i el Consell Català del Moviment Europeu.

La presentació de la conferència va anar a càrrec de Juan Antonio Gallardo, regidor de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament i de Joaquim Millan, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu.

L’encarregada de pronunciar la xerrada sobre tradicions nadalenques a la Unió Europea va ser Marta Marfany, dinamitzadora cultural i directora de Garrafterrani, que va parlar dels costums i tradicions nadalenques als diferents països de la Unió Europea, amb una projecció d’imatges relacionades amb la temàtica nadalenca provinents de diferents països.

Nadal UE

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *