La Sala d’actes de la Biblioteca Central de Terrassa va acollir el dilluns 15 de desembre una xerrada sobre les tradicions nadalenques a la Unió Europea, organitzada pel Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa i el Consell Català del Moviment Europeu.

La presentació de la conferència va anar a càrrec de Juan Antonio Gallardo, regidor de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament i de Joaquim Millan, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu.

L’encarregada de pronunciar la xerrada sobre tradicions nadalenques a la Unió Europea va ser Marta Marfany, dinamitzadora cultural i directora de Garrafterrani, que va parlar dels costums i tradicions nadalenques als diferents països de la Unió Europea, amb una projecció d’imatges relacionades amb la temàtica nadalenca provinents de diferents països.

Nadal UE

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *