La Comissió Europea ha adoptat la proposta legislativa per al Fons Europeu d’Inversions Estratègiques (European Found for Strategic Investments, EFSI), que s’establirà en estreta cooperació amb el Banc Europeu d’Inversions (BEI).

Donarà suport especialment a les inversions estratègiques, com ara les xarxes de banda ampla i energia, així com a les petites i mitjanes empreses, amb menys de 3.000 treballadors. La proposta també desplega una plataforma assessora en inversió (European Investment Advisory Hub) per ajudar a la identificació, preparació i desenvolupament arreu de la UE. Finalment, una cartera de projectes europeus d’inversió (European Investment Project Pipeline) permetrà millorar el coneixement que tenen els inversors sobre projectes existents i futurs.

european-commission-new-logo

Més informació: http://ec.europa.eu/priorities/jobs-growth-investment/plan/index_en.htm


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *