La reunió va tenir lloc el 22 i el 23 de gener per discutir els assumptes i temes d’actualitat de les diverses ciutats europees i els seus estats membres, en particular dos possibles projectes de cooperació metropolitana i les oportunitats de finançament a nivell de la UE. A més, el Dr. Evert Meijers de Delft es va unir al grup de treball per presentar un estudi recentment publicat sobre xarxes, aglomeració i àrees metropolitanes policèntriques (estudi NAPOLEON). Aquesta investigació es  centra en la importància de les xarxes que permeten desenvolupar estratègies per millorar el nivell econòmic de les ciutats metropolitanes.2010_EC_logo_rgb_large

 

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *