El dilluns 26 de gener el Servei de Relacions Europees i Internacionals va assistir a la Jornada Europea del Consell Català del Moviment Europeu, al Parlament de Catalunya.

Es tracta d’un esdeveniment anual, que aquest any s’ha centrat en els reptes de la nova Comissió Europea i els resultats de les eleccions gregues. En aquest sentit, el director de la Representació de la Comissió Europea a Espanya, Francisco Fonseca, va exposar les prioritats fixades per la Comissió per a la nova legislatura. L’economista Anton Gasol, qui va ser presentat pel secretari general del Consell Català del Moviment Europeu, Joaquim Millan, va ser l’encarregat d’abordar les prioritats econòmiques que ha d’afrontar la nova Comissió. A continuació, la periodista Rosa Massagué i el director del Cidob, Jordi Bacaria, amb el periodista Lluís Falgàs com a moderador, van debatre els reptes i les oportunitats dels que disposa la nova Comissió per impulsar la UE, per dotar-la de cohesió interna i per fer front als desafiaments mundials. L’acte de cloenda, presidit pel secretari d’afers exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat, Roger Albinyana, va comptar amb la intervenció del cap de comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Mark Jeffery, i el cap de l’oficina d’Europa i Estratègia internacional de la Diputació de Barcelona, Octavi de la Varga.

CCME


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *