El Banc del Temps al MIT!

Una edició més gaudirem de la presència del  Banc del Temps (BT) en el Mercat d’Intercanvi de Terrassa (MIT). El BT és una xarxa d’intercanvi de temps entre diferents persones per donar, rebre i compartir habilitats, coneixements i serveis de manera puntual.

El BT funciona sense diners, la unitat d’intercanvi és el temps: l’hora. Una persona diposita unes hores del seu temps oferint un servei que dóna a altres persones. A  canvi, pot demanar temps per resoldre algunes necessitats diàries o ampliar els seus coneixements o habilitats. Cada  persona disposa d’un talonari personal de temps, que utilitzarà en el moment de pagar el servei. Tots els coneixements i habilitats tenen el mateix valor. Ja són gairebé a prop de 200 persones, al MIT trobareu la possibilitat de inscriure-vos i començar a inetrcanviar coneixements: hi haurà grups de conversa d’idiomes (català, castellà, anglès i francès), aprendre a fer punt de mitja i ganxet, classes de xarxes socials, etc. 

https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7462

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *