Exposició fotogràfica

Com ja sabeu molts de vosaltres, en aquesta edició, que ja és la cinquena, inclourem una exposició fotogràfica al Centre Cívic Alcalde Morea durant la setmana del 8 al 20 de maig, que estarà integrada per un total de 20 fotografies que mostren aquesta meravellosa experiència vinculada a edicions anteriors.

Com a novetat d’aquest any us volem fer una proposta fotogràfica. Us preguntareu… i de què es tracta, oi? Molt senzilla, durant el dia del Mercat segur que la majoria de vosaltres voldreu recollir alguns moments de la jornada, i que millor que fer-ho amb una foto, ja diuen que una imatge val més que mil paraules… doncs bé, que us sembla si un cop fetes ens les feu arribar al nostre blog acabat de néixer per tal de penjar-les i poder-les compartir amb tothom que va gaudir d’aquesta experiència?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *