On es fa el Mercat?

Enguany el Mercat d’Intercanvi de Terrassa (MIT) es realitza al Parc de Vallparadís, concretament a al Torrent de la Font d’en Sagrera, on es troba l’escenari amb la gran carpa. Pels paradistes que ho necessitin s’ha habilitat de 9 a 10h una entrada al parc per accedir amb cotxe fins la zona del MIT per tal de poder descarregar els objectes que portin. Se’ls facilitarà un distintiu del MIT perquè puguin circular en el tram fins el mercat i a la velocitat màxima de 15km/h, per respectar els vianants del parc. També es podrà accedir a la zona del mercat de 14 a 15h en el moment del desmuntatge. Us adjuntem un mapa de la zona perquè sigui més fàcil identificar aquests llocs d’accés. En el mapa també hi trobareu la ubicació d’un pàrquing gratuït i que està prop d’on celebrarem el MIT i l’accés dels cotxes dels paradistes. (clica sobre el mapa per veure’l més gran)

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *