Pensa què intercanviaràs al 6è Mercat d’Intercanvi de Terrassa

El proper 17 de maig de 2014, a l’Avinguda Barcelona, celebrarem el 6è Mercat d’Intercanvi de Terrassa; organitzat pel Servei de Participació Ciutadana i Equipaments Cívics.
A més, dins del mercat i haurà el Mercat Menut, un racó on els infants podran  fer els seus intercanvis i on realitzaran diferents tallers.5è MIT '13

Sota el lema “A mi em fa nosa, a tu et fa servei” podrem aprofitar aquell dia per intercanviar, sense cap cost monetari, objectes que tenim a casa i que no utilitzem, per d’altres que sí ens poden servei. Es una bona fórmula per aconseguir objectes fent un comerç directe, sense haver de pagar res en metàl•lic, que en aquests moments de crisi ens pot anar molt bé. A més, podem relacionar-nos amb d’altres persones que estiguin interessades en aquestes iniciatives.

Així doncs aneu guardant en una caixa les coses que no feu servir (que estiguin en bon ús, eh!) i així el dissabte 17 de maig del 2014 a les 10h a l’Avinguda de Barcelona podreu venir al 6é Mercat d’Intercanvi de Terrassa.

Així que si voleu participar-hi i poder tenir una taula en el mercat, adreceu-vos o poseu-vos en contacte amb qualsevol centres cívic de la ciutat a partir del 7 d’abril i reserveu la vostra taula.
Animeu-vos a participar-hi!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *