La Descoberta de la salut al barri en el programa “amb l’Alcalde”

Al començament del curs escolar 2013-14, el Servei de Salut i Comunitat va proposar a totes les escoles adherides al programa Thao – salut infantil, treballar la salut social amb una activitat pràctica: fer una mirada al barri en clau de salut.

Exposició “Descoberta del valor salut al barri” el Dia Mundial de la salut a Torrebonica

Els nens i nenes de quatre escoles de Terrassa (Goya, Delta, Sant Llorenç i Sta. Teresa) van aprendre a observar el seu barri i detectar els punts febles i forts. Posteriorment van elaborar unes propostes de millorar que van ser exposades en els actes del dia mundial i entregades a l’Alcalde de la ciutat.
En el programa de canal terrassa amb l’Alcalde emet el dia 5 de juny, podeu veure com va anar aquest treball escolar i la conversa amb l’Alcalde sobre aquesta experiència pedagògica.

Comparteix la entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *