PREPARATS, LLESTOS, JA! tastet de contes al Mercat

tastet de contes-015El tastet de contes “Preparats Llestos, ja!” va superar les expectatives de participació esperades. Uns 45 nens i nenes amb edats compreses entre 2 i 9 anys van assistir acompanyats dels seus familiars, al tastet de contes amb l’objectiu comú de promocionar l’activitat física lúdica com a part de l’estil de vida saludable.

La narradora Sara Fuentes va dinamitzar els contes en funció dels diferents grups d’edats assistents, de manera que tots van poder participar activament. Cal reconèixer la importància de la implicació de les escoles d’educació infantil i primària en el projecte Thao salut infantil.

mercat-conte-3

Fins la propera!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *