Cuina de Nadal al Mercat de Sant Pere

El taller de Cuina de Nadal Saludable celebrat ahir al Mercat de Sant Pere va comptar amb diversitat d’assistents, incloent alumnes de l’escola Cultura Pràctica que cursen el cicle mitjà de restauració i servei de bar.

És el primer any que es du a terme en el Mercat de Sant Pere. Ha estat organitzat pel servei de Salut i Comunitat i ha comptat amb la dinamització de Cristina Viadé.

Els plats preparats van ser:
– Espaguetis de carbassó amb salsa pesto.
Montaditos d’albergínia amb codonyat i formatge blau.
– Daurada a la planxa amb salsa de bolets.


IMG-20151216-WA0005


IMG-20151216-WA0006


IMG-20151216-WA0007


IMG-20151216-WA0008


IMG-20151216-WA0009


IMG-20151216-WA0010


IMG-20151216-WA0012

Comparteix la entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *