El proper 1 de febrer el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa oferirà una sessió informativa,  a les 10h  adreçades a joves d’entre 18 i 27 anys que vulguin treballar i formar-se, al mateix temps, a Alemanya.

La sessió informativa anirà a càrrec de l’empresa Brigde4Mobility (B4M) que és la responsable de la missió de reclutar joves catalans per formar part de la promoció CATAZUBI 2017 perquè comencin a estuduar i treballar amb l’FP Dual remunerada, que combina la formació a les aules amb l’experiència laboral.

Es tracta d’aprendre treballant i els empresaris alemanys, que necessiten mà d’obra, busquen joves catalans que estiguin a l’atur, que no tinguin estudis universitaris però que hagin acabat l’ESO per cobrir el dèficit de professionals per a l’hostaleria, la construcció i la indústria…

Consulta en aquest enllaç les preguntes més freqüents i inscriu-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *