Més de 150 dones han assistit aquest matí a Foment de Terrassa per informar-se sobre la professió de policia local i sobre el curs preparatori que es durà a terme per accedir a processos d’oposició de cossos de seguretat local.

Aquest curs té com objectiu acompanyar a les dones que volen entrar als cossos de policia municipal, en la preparació d’un procés d’oposició tenint en compte els aspectes fonamentals que el composen, entre els quals hi ha també l’entrenament físic.

Hem pogut comptar amb l’experiència de Susana Zaguirre i Mireia Roca, agents de la policia local de Terrassa i que van participar a l’anterior convocatòria al 2009 i amb el sergent Antonio Vallejo, que han respost a les preguntes que les dones han volgut formular.

Des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, valorem molt positivament la nombrosa afluència a la sessió informativa.

La formació tindrà inici el dia 18 d’abril de 2017 fins al 29 de juny  de 09.30h a 13.30h i es realitzarà a les instal·lacions del Vapor Universitari.

Després de la sessió informativa, Foment inicia el procés de selecció per al curs preparatori.

6 comentaris a “Èxit d’assistència a la sessió informativa de Dones Policia

 • 30 de març de 2017 at 11:04
  Permalink

  Estaba interesada en el curso todavía se puede acceder
  Gracias

  Reply
  • 18 d'abril de 2017 at 14:53
   Permalink

   Maria Dolores,

   Las inscripciones se cerraban el 29, hubo mucha afluencia…

   Un saludo!

   Reply
 • 12 d'abril de 2017 at 22:34
  Permalink

  Bon nit!!!
  No trobo la manera d’apuntar-me al curs que fan per futures dones policia el dia 18 d’abril…
  Com ho puc fer…???
  Moltes gràcies

  Reply
  • 18 d'abril de 2017 at 14:52
   Permalink

   Hola Anna, ens sap molt greu, però la selecció va començar el mateix dia 29 i es van tancar les inscripcions el mateix dia. Avui mateix han començat les noies. Salutacions!

   Reply
 • 19 d'abril de 2017 at 10:18
  Permalink

  A les que no hem sigut seleccionades per el curs, però que ens interessaria igualment preparar la oposició, podrieu facilitar el temari que entrarà al examen, com les proves físiques, exercicis de psicotècnics etc.

  Reply
  • 20 d'abril de 2017 at 10:45
   Permalink

   I tant! Estem recopilant els correus de totes per poder informar-vos del tipus de proves i enllaços d’interès. En breu, rebreu informació sobre el tema. Molta sort!

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *