Joves per l’ocupació

Durant aquesta setmana, els nois i noies de Joves per a l’Ocupació han realitzat dues visites formatives,

El dia 27/3, l’alumnat del curs d’Iniciació de tasques bàsiques de restaurant i bar i del d’Auxiliar de comerç i atenció al públic, van anar visitar el teatre del Sol de Sabadell. L’objectiu de la sortida ´ha estat el de desenvolupar habilitats comercials i de relació amb el client mitjançant tècniques teatrals.

El dia 30/3 es va fer una visita formativa a l’empresa Bo de Debò per part de l’alumnat del curs d’Elaboració de productes carnis, amb l’objectiu de visitar la planta de producció de l’empresa i conèixer el funcionament d’empreses del sector de productes carnis i elaboració de plats preparats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *