Seleccionem personal de caixa per a empresa de nova implantació a Terrassa, dedicada a la distribució de material de la construcció.

Les tasques a realitzar seran les pròpies d’atenció al client, cobrament i gestió de caixa.

També, assegurar la satisfacció del client mitjançant la eficàcia del pas per caixa (acollida i fluixesa), realitzar un cobrament fiable i eficaç, coneixement del correcte funcionament dels mitjans de pagament i documents comptables, complir amb els procediments de caixa i control de demarca, contribuir amb els compliment dels objectius de caixa, col.laborar en equip en el marc dels valors de la companyia i participar en la vida del magatzem i empresa.

Cal comptar amb disponibilitat horària per als diferents torns, i és imprescindible l’orientació al client i les persones. Es valora la iniciativa, l’afany de superació i la capacitat de treball en equip.

Jornada parcial. Sou brut anual 14.000€ (la jornada completa)

Inscriu-te a l’oferta

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *