S’ha iniciat el curs Mentor emmarcat al projecte 30Plus i Fem ocupació per a Joves en el que participa alumnat provinent de Foment de Terrassa (9) i del Consell Comarcal del Vallès Occidental (6) i que es du a terme als espais per a la formació de Foment de Terrassa.
El curs Mentor és una agrupació de diferents tipus de formació que es realitzem on line i que poden ser diferents per cada persona, les formacions es trien segons perfil i temàtica relacionada amb la feina que desenvolupen a l’empresa en la que estan treballant.
La durada dels cursos oscil·la entre les 60 i les 90 hores, segons el curs, i la data màxima de finalització és el 31/07/2017.
Durant el procés formatiu, reben l’assessorament d’un professional de la informàtica per a qualsevol dubte o necessitat que els pugui sorgir durant el període de docència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *