Durant aquest exercici 2011, hem connectat a la xarxa 10 nous equipaments municipals amb fibra òptica. El fet de connectar els edificis amb infraestructura d’aquest tipus permet sobretot millorar la qualitat del servei de telecomunicacions i estar en disposició de consumir nous serveis avançats. L’evolució tecnològica i la innovació en serveis és cada cop més important i el punt bàsic per portar-ho a terme és disposar de les infraestructures que ho permetin.

Aquest projecte permet fer un nou salt qualitatiu i quantitatiu en la millora de la connectivitat entre els servidors centrals i els llocs de treball pel que fa a la velocitat i l’estabilitat de les connexions.

La connectivitat per mitjà de la fibra òptica permetrà també tant el desenvolupament de noves aplicacions que requereixen d’una gran amplada de banda per a la seva utilització, com el millor funcionament de les ja existents.

El següent mapa mostra la localització de tots els edificis:

Les connexions s’han realitzat d’acord al següent cronograma, des de febrer fins a juliol de 2011:

 

El fet d’arribar amb fibra òptica un equipament municipal, permet eliminar les despeses d’operadora necessàries per les telecomunicacions de veu i dades de l’edifici, i proporciona un ample de banda maximitzat per la connexió.Totes aquestes connexions s’han realitzat amb una despesa mínima, donat que no ha estat necessari en cap cas la realització d’obra civil. Hem aprofitat les canalitzacions municipals disponibles.

Be Sociable, Share!
Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *