Canvis en el sistema de presentació de factures.
Factura ElectronicaEl dia 28 del mes passat es va publicar al BOE la nova Llei 25/2013 de 27 de desembre, d’impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el sector públic. Aquesta llei, estableix els següents preceptes, entre altres:
  1. cal registrar totes les factures en el registre d’entrada i també en el registre comptable
  2. les societats anònimes i societats limitades hauran d’enviar les factures a les administracions públiques en format electrònic (factura-e) (a partir del 15-01-2015)
  3. establiment d’un punt d’entrada únic telemàtic per a totes les factures de l’Ajuntament, empreses municipals incloses
  4. obligació d’informar telemàticament de l’estat de tramitació de les factures presentades per la Seu electrònica.

L’Ajuntament de Terrassa ha habilitat el punt d’entrada telemàtic a través d’un nou formulari de la Seu electrònica, que farà el registre d’entrada de forma automàtica, retornant el resguard electrònic corresponent amb el número de registre d’entrada al proveïdor. Des d’aquest punt d’entrada es poden presentar factures en format factura-e i en format PDF.

A més de les obligacions que estableix aquesta llei, l’Ajuntament de Terrassa ha anat una mica més enllà i s’ha pres la decisió de no admetre més factures en paper a partir del 15 de gener del 2015.

Per tal d’ajudar als nostres proveïdors en aquest procés de canvi s’han confeccionat unes “Instruccions per a la presentació de factures a l’Ajuntament de Terrassa” que estan publicades a  la Seu electrònica:

“Instruccions per a la presentació de factures a l’Ajuntament de Terrassa”

Be Sociable, Share!
Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *