De la mà d’en Juan Carlos Rodríguez Gazallo i davant d’un auditori amb un centenar de persones provinents d’altres administracions, empreses privades i consultores tecnològiques, va fer-se una presentació amb un clar enfocament estratègic i de negoci. També es va entrar al detall en termes tècnics de força complexitat, fet que va originar molt interès per part dels assistents, que van fer moltes preguntes. L’equip de treball d’aquest projecte, a més d’en Juan Carlos Rodríguez, ha estat integrat per Lluís Aunós, José María Marañón i Juan Luís Velasco.

 

Fruit de l’enfocament tecnològic de l’event, es va tractar amb molt de detall la part d’infraestructura de base de dades. Com a component ‘core’ que és per l’Ajuntament de Terrassa, cal garantir el seu funcionament continuat, amb el mínim d’interrupcions possible. Per aquest motiu, es va escollir la tecnologia ‘Oracle RAC Extended 11g’, que proporciona el més alt nivell de disponibilitat en bases de dades, així com altres elements tecnològics que també formen part del ‘core’ com la gestió documental o la plataforma d’interoperabilitat per la relació amb tercers (altres sistemes o altres administracions, per exemple).

Ara, la caiguda d’un servidor, d’un sistema d’emmagatzematge, o fins i tot la caiguda de tot un CPD (Centre de Procés de Dades) , no seran motiu per deixar de donar servei de base de dades. Un pas més pels Serveis TIC ‘non-stop’.

 

Be Sociable, Share!
Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *