Presentació del Sistema Paradís a l’Ajuntament de Gandia i a l’Associació d’Arxivers Valencians

p style=”text-align: justify;”>El 26 de novembre de 2010, les arxiveres municipals Teresa Cardellach i Marta Munuera van ser convidades a presentar el projecte de gestió de documents de l’Ajuntament de Terrassa (Sistema Paradís) al municipi valencià de Gandia.

L’Associació d’Arxivers Valencians i l’Ajuntament de Gandia van organitzar una jornada de treball sota el títol: la simplificació dels procediments en l’e-administració.

A la jornada hi varen participar uns 50 assistents; arxivers/eres, tècnics de l’Administració i secretaris d’ajuntaments propers, i es va debatre sobre els diferents sistemes de simplificació dels procediments administratius per a encarar el projecte de l’administració electrònica.

A la sessió del migdia, les representants de l’Arxiu Municipal de Terrassa vàren presentar el projecte de Sistema de Gestió dels documents, que s’està desenvolupant a l’Ajuntament de Terrassa i que va tenir una excel·lent acollida per part de tots els participants.

A la tarda, es va realitzar un debat sobre el paper dels arxius i l’arxivística en tots els processos de l’administració electrònica i quines estratègies es poden seguir per la implantació de gestors d’expedients, de gestors documentals i en general com s’ha de tractar la documentació en un entorn completament electrònic.

La intervenció de les arxiveres terrassenques va crear una gran expectació entre els assistents, que van participar molt activament en el debat i van sol·licitar la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Terrassa en altres activitats de l’Associació d’Arxivers Valencians.

 

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*