L’Ajuntament de Terrassa visita el CPD d’Airpost a Charles de Gaulle

El passat 5 d’octubre, de la mà de Datacore, l’equip d’Operacions del Departament IT de l’Ajuntament de Terrassa va estar visitant la central d’Europe Airpost a Paris. Aquesta aerolínia és la que manté, si més no a França, més hores els seus avions a l’aire operatius, ja que si durant la nit a la configuració de "càrrec" opera sobre França per transportar paqueteria, durant la matinada, mitjançant un robot, canvia la configuració a mode "passatgers" i passa a operar com a companyia charter. Us asseguro que és una companyia impressionant, eficiència 100%.

 

 

Saïd (Datacore) i Benoit (Airpost) van exercir d’excel·lents amfitrions donant tot tipus d’explicacions sobre la instal•lació VMware i Datacore que posseeixen.

 

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*