L’Ajuntament de Terrassa participa a la cinquena edició de la Jornada de Solucions de Mobilitat per a empreses de Vodafone, MOVE, que va tenir lloc el passat 7 d’octubre al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona.

 

 

Manel Guerra, responsable d’arquitectura d’aplicacions i entorns web de l’Ajuntament de Terrassa, va participar en una taula rodona juntament amb Jordi Esquius, director de tecnologies de la informació d’Inoxcrom, Santiago Navarro, gerent d’explotació de sistemes de l’Hospital Sant Joan de Déu, Salva Parent, responsable d’arquitectura de sistemes de Creu Roja i Carlos Becker, director de productes Vodafone, com a moderador.

 

 

En Manel va parlar sobre el procés de participació ciutadana que va tenir lloc a Terrassa del 10 al 25 abril 2010 on es va decidir en quins projectes s’invertirien els 3.995.700 € corresponents al pressupost 2008-2011, i com la plataforma Red Box Switch d’enviament de SMSs va posar a disposició dels ciutadans de Terrassa un canal addicional de comunicació amb l’Ajuntament.

Be Sociable, Share!
Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *