L’objectiu del projecte CITYKEYS és desenvolupar un marc per validar i comparar la implementació de solucions smart city a les ciutats europees. S’ha iniciat aquest 2015 i tindrà una durada de dos anys.

El projecte el lidera la xarxa EUROCITIES i hi participen algunes de les ciutats de la xarxa com Rotterdam, Tampere, Viena, Zagreb i Saragossa – i els instituts d’investigació VTT (Finlàndia), AIT (Àustria) i TNO (Països Baixos).Terrassa, com a ciutat contribuïdora, facilitarà indicadors per verificar si el marc que es desenvolupa està en consonància amb les necessitats de les ciutats.

Més informació: http://www.eurocities.eu
Relacions_Internacionals

Be Sociable, Share!
Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *